Ryby a víno - další z gastronomických večerů

26.08.2016 19:00

Podruhé na stejné téma, ale přesto jinak!

V duchu přísloví „Všude dobře – doma nejlíp“ zůstaneme u tuzemských vín a ryb. A že se dá najít hodně zajímavých jídel a kvalitních vín - o tom vás přesvědčí šéfkuchař Václav Říha a jeho menu o pěti chodech. Aleš Svoboda tentokrát také zůstal při výběru vín na Moravě a v Čechách a zvolil pro vás jedno růžové a další bílá vína.

Tentokrát už jistě s posezením na terase s nádherným výhledem zajistí lokalita Vily U Varhanáře.

Cena za osobu činí 650,- Kč.  Počet míst je omezen, prosíme proto o rezervaci předem na telefon 327 536 900 nebo emailem info@uvarhanare.cz.

 Na ubytování v hotelu Opat i ve Vile U Varhanáře nabízíme 20% slevu.

Těšíme se na Vaši návštěvu !


Dear,

 We are pleased to offer you great event under the Jesuit college ! On 26th of July  we will taste wines from the Czech and Moravian wineries together with local fish menu. The Chef Václav Říha will prepare really lovely menu for you and wines will be presented, as usually, by Aleš Svoboda from Vinotéka U Kamenného domu.

 Price for the whole evening is 650 CZK per person and Vila U Varhanáře and Opat hotel offers 20% price reduction for this night.

We are looking forward to your visit, for reservation please call +420 327 536 900 or email : info@uvarhanare.cz